Vrije inschrijving in onze scholen – 22 maart vanaf 20u00

Op maandag 22 maart om 20u00 starten we met de digitale inschrijvingen voor onze basis- en secundaire school. Via de linken hieronder (een verschillende link voor de lagere en secundaire school) kunnen jullie het aanmeldingsformulier invullen en indienen. We werken met een chronologische lijst van indiening en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kind in de klas

Inschrijving in de basisschool

De aanmelding van uw zoon/dochter gebeurt via het online formulier dat op 22 maart 2021 om 20u00 beschikbaar wordt gesteld. De aanmeldingen gebeuren chronologisch. Het moment waarop het formulier volledig ingevuld wordt verzonden, bepaalt de volgorde van de aanmelding.
Er wordt automatisch een wachtlijst opengesteld. Binnen de twee weken na aanmelding, nemen wij contact met u op om te laten weten of uw zoon/dochter al meteen een plaats heeft op school volgend schooljaar of voorlopig op de wachtlijst komt.

Meer info kan U hier terugvinden. 

Inschrijving in het BuSO

De inschrijving van je zoon/dochter gebeurt via het online formulier dat op 22 maart 2021 om 20u00 beschikbaar wordt gesteld, onderaan deze webpagina. Inschrijvingen gebeuren chronologisch. Het moment waarop het formulier volledig ingevuld wordt verzonden, bepaalt de volgorde van inschrijving.

Binnen de vier werkdagen na inschrijving neemt de school contact met je op om te laten weten of je zoon/dochter al meteen een plaats heeft op school of voorlopig op de wachtlijst komt.

Indien je zoon/dochter start in het eerste jaar, is de kans reëel dat er snel een plaats kan worden toegekend. Indien je zoon/dochter start in een hoger jaar, wordt er meestal automatisch een wachtlijst opgesteld. De vrije plaatsen in deze klassen worden pas opengesteld in mei, juni of zelfs begin juli.

Twijfel je nog over de juiste opleidingsvorm, richting of jaar? Je kan inschrijven voor meerdere opleidingsvormen, richtingen of jaren.

Houd er rekening mee dat voor elke inschrijving het formulier opnieuw moet worden ingevuld.