Vakantieopvang

Ook tijdens de vakanties voorzien wij opvang voor de kinderen en jongeren. We maken hierbij een onderscheid tussen Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (toegankelijk voor externen) en Niet Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (opvang in de leefgroepen).

Vakantieopvang in de leefgroep

We organiseren tijdens de zomervakantie en kleine vakanties (krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie) vakantieopvang op KIDS vanuit het MFC voor kinderen en jongeren die reeds ingeschreven zijn in ons MFC. Wij bieden een gevarieerd programma aan en uiteraard is er voldoende kennis aanwezig van de verschillende problematieken. Medewerkers nemen contact met u op met betrekking tot mogelijke deelname.

Vakantieopvang voor externen

We organiseren binnen bepaalde weken tijdens de zomervakantie en kleine vakanties (krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie) vakantieopvang op KIDS, voor kinderen/jongeren binnen Rechtstreeks Toegankelijke hulp. Deze kinderen/jongeren zijn (nog) niet verbonden aan een Multifunctioneel Centrum.

Nieuws en kalender

Contactpunt KIDS Mobiel

KIDS Mobiel is sinds kort gestart met een contactpunt voor dove- en/of slechthorende cliĆ«nten die met een korte vraag naar…

Vlaamse Kermis op 3 en 4 juni

Op 3 en 4 juni verwelkomen we jullie graag op onze Vlaamse Kermis. Alle info kan je terugvinden op deze…

Vlaamse Kermis

04/06/2023
  • KIDS Campus Hasselt
  • Borggravevijverstraat 9
  • 3500 - Hasselt

Rommelmarkt KIDS

03/06/2023
  • KIDS Campus Hasselt
  • Borggravevijverstraat 9
  • 3500 - Hasselt

Meer info en inschrijven via rommelmarkt@kids.be