Vakantieopvang

Ook tijdens de vakanties voorzien wij opvang voor de kinderen en jongeren. We maken hierbij een onderscheid tussen Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (toegankelijk voor externen) en Niet Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (opvang in de leefgroepen).

Vakantieopvang in de leefgroep

We organiseren tijdens de zomervakantie en kleine vakanties (krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie) vakantieopvang op KIDS vanuit het MFC voor kinderen en jongeren die reeds ingeschreven zijn in ons MFC. Naargelang het aantal inschrijvingen delen wij de groepen in per doelgroep en op leeftijd. Wij bieden een gevarieerd programma aan en uiteraard is er voldoende kennis aanwezig van de verschillende problematieken.

Vakantieopvang voor externen

We organiseren binnen bepaalde weken tijdens de zomervakantie en kleine vakanties (krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie) vakantieopvang op KIDS, voor kinderen/jongeren binnen Rechtstreeks Toegankelijke hulp. Deze kinderen/jongeren zijn (nog) niet verbonden aan een Multifunctioneel Centrum.

Nieuws en kalender

Inschrijvingen

Inschrijven in onze scholen

Voor meer info over inschrijven in BuBaO KIDS, klik hier. Voor meer info over inschrijven in BuSO-KIDS, klik hier. Indien…

Impact van Corona op KIDS

De Corona-crisis houdt de hele wereld in zijn greep. Ook op KIDS gaan we met gezond verstand om met de…

GEANNULEERD: Restaurantdagen

14/03/2020
  • KIDS VZW
  • Borggravevijverstraat 9
  • 3500 - Hasselt

Iedereen is welkom op ons jaarlijks BBQ-degustatiebuffet op 14 en 15 maart 2020!

GEANNULEERD: Vlaamse Kermis Festival

06/06/2020
  • KIDS VZW
  • Borggravevijverstraat 9
  • 3500 - Hasselt

De Vlaamse Kermis wordt in een nieuw kleedje gestoken! We maken er een heus familie-festival van met plezier voor jong en oud!