Steun KIDS

KIDS wil voor alle leerlingen en cliënten de beste voorzieningen en ondersteuning aanbieden. Om dit te kunnen realiseren, kunnen we alle bijkomende steun goed gebruiken. Dat kan zowel financiële als praktische steun zijn. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden om KIDS te steunen.

Financiële steun (giften)

U kan vzw KIDS steunen door een rechtstreekse gift over te maken op het rekeningnummer:

IBAN: BE02 4569 6392 9140
BIC: KREDBEBB

Music for Life

Jaarlijks registreert KIDS zich als goed doel in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Mensen die acties organiseren mogen zelf een goed doel kiezen waarvoor ze hun actie doen. Dus draag jij KIDS een warm hart toe en ben je niet vies van een wafelenbak, een sponsorloop of een andere leuke actie? Kies dan voor KIDS!

Trooper

Online shoppen ten voordele van KIDS? Ja, het kan! Als je via de website www.trooper.be/vzwkids naar je favoriete webshop gaat en je bestelling doet, gaat er automatisch een klein bedrag naar KIDS! Al deze kleine bedragen samen kunnen bijdragen aan het realiseren van onze grote en kleine KIDS-dromen!

Projectmatige ondersteuning

Solidariteitsdagen, milieudagen, teambuilding, YOUCA,… Allemaal wegen om bij KIDS met je team de handen uit de mouwen te steken! KIDS heeft een enorm terrein met heel wat groen en gebouwen, er is altijd ruimte voor helpende handen! Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk om te bekijken wat jij voor KIDS kan doen!

Erfenis of duolegaat

Steunen kan ook via erfenis of duolegaten. Voor meer informatie hieromtrent kan je steeds bij ons of bij jouw notaris terecht. http://www.notaris.be

Vrienden van KIDS

Iedereen die KIDS een warm hart toedraagt kan zich registreren als "Vriend van KIDS". Door deze registratie zal je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van KIDS via onze digitale nieuwsbrief die enkele keren per jaar verspreid wordt. De groep van Vrienden van KIDS is zeer divers samengesteld, met onder andere ouders, ex-leerlingen, medewerkers, gepensioneerde medewerkers, collega-voorzieningen. Registreren kan via het emailadres: vriendenvankids@kids.be