Een job bij KIDS

Zoek je afwisseling en uitdaging in een bijzondere werkomgeving? Dan is een job bij KIDS zeker iets voor jou! We zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team willen versterken. Samen met vakkundige en betrokken collega’s draag jij bij aan het levensgeluk van onze cliënten. Naast de vacatures die worden aangeboden bij KIDS, is er ook ruimte om spontaan te solliciteren.

Op KIDS kan je solliciteren voor jobs in verschillende richtingen, aangezien wij zowel zorg als onderwijs aanbieden, zijn er verschillende profielen welkom bij ons. We werken met pedagogen, psychologen en maatschappelijk assistenten in zowel de afdeling zorg als in het onderwijs.

Ook leerkrachten en opvoeders behoren vanzelfsprekend tot ons medewerkersbestand. Maar we kijken ook verder dan dat, audiologen, verpleegkundigen, administratieve krachten, mensen voor onze keuken, huishoudelijke en technische dienst dragen bij tot het grote KIDS-geheel.

Ben je geïnteresseerd om bij KIDS te komen werken?

Raadpleeg dan zeker onze vacatures of stuur een spontane sollicitatie. Bij een spontane sollicitatie houden we je profiel bij en contacteren je indien er zich een geschikte functie aandient.

Peuters worden goed verzorgd door de opvoedsters in de leefgroep

Spontane sollicitatie?

Contacteer ons:

Ruth Moons

ruth.moons@kids.be

Jongeren zitten met leerkracht op de schoolbanken

Onze vacatures

Raadpleeg hier

onze beschikbare vacatures.