Goud voor Bram uit Wolfsdonk!

Bram, een cliënt uit Wolfsdonk nam de afgelopen tijd deel aan de Special Olympics. Hij kwam met een gouden medaille terug en schreef hierover onderstaand verslag. KIDS is trots op je Bram!

Van vorige week woensdag tot en met afgelopen zaterdag was ik op de Special Olympics. Deze editie begon zoals altijd op woensdag met de openingsceremonie. Er waren toespraken en optredens van Sandra Kim en 2 Fabiola.
De dag nadien begonnen de verschillende sporten. Tafeltennis, Bocce, Netbal en Badminton om enkele sporten te noemen. Ik speelde tafeltennis. Vorige week donderdag speelde ik drie wedstrijden. De dag nadien speelde ik ook drie wedstrijden. Zaterdagochtend speelde ik nog 1 wedstrijd. Ik won al mijn matchen. Ik verloor geen enkele set. Ik won mijn matchen dus telkens met 3 - 0. De sfeer in de nieuwe, indrukwekkende en heel mooie topsporthal te Louvain - La - Neuve was die drie dagen heel tof. De supporters van de verschillende spelers scandeerden en zongen.
Zaterdag na de laatste matchen was er de prijsuitreiking van de tafeltennis. TTC Zele behaalde drie gouden medailles en 1 bronzen medaille. Voor TTC Zele een mooi succes. Voor mij is het ook een succes want, ik behaalde de gouden medaille. Zo zit een fijne editie van de Special Olympics voor TTC Zele en voor mij er weer op. We kijken uit naar de editie van volgend jaar in Mechelen.