Vlaamse Kermis

26 mei 2024

Op zondag 26 mei 2024 heten we jullie van harte welkom op onze Vlaamse Kermis. Onze campus in Hasselt zal die dag openstaan voor iedereen met een bruisend aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden.

Zo is er onder andere een rommel- en een kunstmarkt waar je gezellig kan snuisteren tussen de kraampjes, KIDS on stage, de opendeurdag van het BuSO, de inhuldiging van het multifunctioneel sportveld, heel wat animatie en verschillende standjes met allerlei lekkers om te eten en te drinken.

Hieronder kan je een gedetailleerd overzicht vinden.

Rommelmarkt en kunst- en verkoopmarkt

Op onze grote speelplaats kan je vanaf 11u00 tot 17u00 terecht voor deze gezellige markt. Heb je zelf interesse om met een kraampje op onze markt te staan? Neem dan contact met onze verantwoordelijke via rommelmarkt@kids.be voor de concrete afspraken.

 

Klik hier voor de affiche

KIDS on stage

Vanaf 13u openen onze terrasjes met optredens op het KIDS on Stage podium. Onze cliënten, leerlingen en medewerkers geven het beste van zichzelf op het podium. Kom dus zeker eens langs om deze dappere gasten een hart onder de riem te steken en geniet ondertussen van een verfrissend drankje!

LenteBBQ

Naar jaarlijkse traditie nodigen we alle cliënten en hun ouders, vrienden, buren, KIDS-sympathisanten, medewerkers,... uit om te genieten van onze BBQ.

Alle inschrijfmogelijkheden kan je terugvinden op deze pagina

Kinder- en jeugddorp

Vanaf 13u zijn alle kinderen en jongeren welkom in ons kinder- en jeugddorp met allerlei Vlaamse spelen, springkastelen, een kleurwedstrijd, grimeren, FIFA-games,...

Inhuldiging multifunctioneel sportveld

Op onze Vlaamse Kermis zal om 14u het nieuwe multifunctioneel sportveld ingehuldigd worden. Het sportveld is een nieuwe sportieve uitdaging voor onze kinderen en jongeren en een echte meerwaarde voor onze campus.

Gala van de gouden KIDS schoen

 

Bekijk hier onze affiche

Opendeurdag BuSO

Onze secundaire school opent zijn deuren van 13u30 tot 17u00 voor alle geïnteresseerde ouders, grootouders, (oud-)leerlingen en andere nieuwsgierigen. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze klassen en vergeet geen bezoekje te brengen aan *twinkeltje. Zij voorzien een heerlijk aanbod aan producten gemaakt door de leerlingen. Zeker en vast de moeite!

Eten en drinken

Verspreid over het hele terrein zal je allerlei leuke eet- en drankstandjes terugvinden. We voorzien voor jullie een heel divers aanbod met een cocktail- en mocktailbar, speciale bieren, een smoothiesalon, ijsjes, een frietkraam en natuurlijk ook onze BBQ (enkel met inschrijving vooraf!)