Contactpunt KIDS Mobiel

Contactpunt KIDS mobiel

Graag informeren wij jullie over het Contactpunt van KIDS Mobiel:

Heb jij een vraag rond doof- en/of slechthorendheid en is deze vraag van korte duur (bijvoorbeeld: organisaties, mogelijkheden cursus VGT, zorgtoeslag, hulpmiddelen aanvragen, verduidelijken van een brief, enz)? Dan kan je vanaf nu bij ons Contactpunt terecht! Eender wie mag ons contacteren en zijn vraag stellen. Er is steeds een begeleider met kennis van VGT aanwezig.

Het uurrooster, de exacte openingstijden en de adressen vind je allemaal via deze link.

Mocht de verplaatsing voor jou niet haalbaar zijn, is er ook een online aanbod via Whatsapp. Via ons nummer kan je videobellen of chatten en op die manier je vraag stellen.

Ons loket is gratis voor iedereen. Het enige wat wij registreren zijn RTH-punten. Daar heeft iedereen recht op en iedereen heeft deze punten op zijn identiteitskaart staan. Breng dus zeker je identiteitskaart mee als je ons loket bezoekt.

Met deze punten kun je naar diensten gaan die Rechtstreeks Toegankelijk zijn. Dat wil zeggen dat je geen doorverwijzing nodig hebt van bijvoorbeeld een arts.

Je hoeft dus niets te betalen als je naar ons loket komt, er worden enkel RTH-punten afgetrokken en dit voor 0,11 punten per sessie.