Campus Wolfsdonk

Op onze campus in Wolfsdonk kan je dagondersteuning in twee vormen terugvinden, namelijk ons activiteitencentrum en dagondersteuning binnen de woningen.

In onze organisatie bieden we cliëntgerichte, specifieke, professionele en op een hartelijke manier dagondersteuning aan. Onze ondersteuning richt zich zowel op het luik wonen als werken.

Samen met jou zoeken we uit hoe we tegemoet kunnen komen aan je vragen en stellen we samen een "pakket-op-maat" samen om het beste uit jezelf te kunnen halen.  Geert Claus, verantwoordelijke Wolfsdonk

Activiteitencentrum Wolfsdonk

In ons activiteitencentrum bieden we arbeid en vervangende activiteiten aan. We doen dit in de vorm van verschillende atelierwerkingen. Binnen dit aanbod streven we ernaar om op iedereen zijn vraag een antwoord te kunnen bieden. We gaan samen met jou op zoek naar je kwaliteiten en passies en ondersteunen je in het verder ontwikkelen hiervan.

Dagondersteuning binnen de woningen

We gaan samen aan de slag om allerlei dagdagelijkse bezigheden samen met jou vorm te geven. Wij zijn er om jou te ondersteunen.